Politika zaštite privatnosti www.crodux-plin.hr

Internetske stranice www.crodux-plin.hr namijenjene su prezentaciji usluga i proizvoda društva Crodux plin d.o.o., u daljnjem tekstu, Crodux.

Crodux poštuje Vašu privatnost i štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci prikupljeni na stranici www.crodux-plin.hr pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Osobni podaci

Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na Crodux internetskim stranicama koristit će se isključivo u svrhu u koju su ustupljeni. Svrha je pružanje informacija o uslugama i proizvodima, te mogućnost zaposlenja u Croduxu.

Treće strane

Osim za gore opisane vlastite potrebe, Crodux osobne podatke neće prodavati ili ustupati na korištenje trećim stranama.

Kolačići

Koristimo vlastite kolačiće, datoteke koje se zapisuju u web preglednik na računalu korisnika. Kolačiće dijelimo na obavezne, koji osiguravaju ispravno funkcioniranje internetskih stranica i preporučene, koji nam služe da unaprijedimo Vaše iskustvo na našoj stranici, kao i svoje usluge, analizirajući korištenje naše internetske stranice.

Sigurnost

Autentičnost poslužitelja web stranica www.crodux-plin.hr moguće je utvrditi provjerom certifikata u internetskom pregledniku.

Kontakt

PODACI O VODITELJU OBRADE PODATAKA: Voditelj obrade je Crodux plin d.o.o., sa sjedištem na adresi Savska Opatovina 36, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska, OIB: 50388109754, čiji je Službenik za zaštitu podataka dostupan na e-mail adresi (szop@crodux-plin.hr ) i/ili na broju telefona (014590580).