Kukuljanovo

srpanj 2011 U industrijskoj zoni Kukuljanovo započinje radom prvi distributivni centar u Hrvatskom Primorju. Distributivni centar opremljen je nadzemni spremnicima ukupnog radnog volumena 120 m3 za potrebe punjenja autocisterni za prijevoz auto plina i plina za kontejnere. Boce za domaćinstvo vožene su šleperima iz Sv. Križ Začretja gdje su nakon istovara utovarene u naše kamione i razvežene na prodajna mjesta. U sastavu distributivnog centra nalazi se jedinica transporta sa vozilima specijaliziranim za prijevoz autoplina, plina u kontejnerima i boca za domaćinstvo.

travanj 2012 implementacija i certifikacija sustava upravljanja kvalitetom normi HRN EN ISO 9001:2009
Postavljen je još jedan spremnik zapremnine 80m3 tako da sada distributivni centar raspolaže sa radnim volumenom zapremnine 200m3.

prosinac 2012 završen proces postavljanja i puštanja u pogon nove, tehnološki suvremene linije za punjenje boca za domaćinstvo koja uz visok stupanj automatizacije određenih tehnoloških procesa nudi i vrhunske mogućnosti za kontrolu mase i propusnosti čime se krajnjem korisniku omogućava maksimalna sigurnost prilikom korištenja boca za domaćinstvo i gospodarstvo, standardnih formata boca od  10 kg te 35 kg.
Pored toga, postavljena je i najmodernija oprema za istakanje i punjenje cisterni sa svim potrebnim atestima i dozvolama, uključujući i uporabnu dozvolu za cijeli terminal.

2013. uz stalan rast realizacije te svakodnevnu logističku prisutnost na području  Hrvatskog primorja svoju distributivnu mrežu širimo  na  Istru  a realizacija distributivnog centra Kukuljanovo doseže brojku od skoro 6.500 tona  na godišnjoj bazi svih vrsta ukapljenog naftnog plina.

2014. daljnji rast plasmana i širenje distribucijske mreže stvorilo je potrebu za nabavkom novih teretnih vozila većeg kapaciteta za transport UNP-a čime je kvaliteta transporta podignuta na višu razinu.