Posedarje

studeni 2010. akvizicijom tvrtke plinara Brala u Posedarju otvara se prvi distributivni centar u Dalmaciji. Distributivni centar je opremljen nadzemnim spremnicima ukupnog radnog volumena od 816 m3, s punionicom boca za domaćinstvo.
U sastavu distributivnog centra nalazi se i jedinica transporta sa vozilima specijaliziranim za prijevoz autoplina i boca za domaćinstvo.

lipanj 2011. završen proces postavljanja i puštanja u pogon nove, tehnološki suvremene linije za punjenje boca za domaćinstvo koja uz visok stupanj automatizacije određenih tehnoloških procesa nudi i vrhunske mogućnosti za kontrolu mase i propusnosti čime se krajnjem korisniku omogućava maksimalna sigurnost prilikom korištenja boce za domaćinstvo. Linija za punjenje boca, uz već standardne formate boca od 7,5 kg, 10 kg te 35 kg nudi i mogućnost punjenja boca od 5 kg te 2 kg i 3 kg koje se primjenjuju u charter nautici i camping turizmu.

travanj 2012. implementacija i certifikacija sustava upravljanja kvalitetom prema normi HRN EN ISO 9001:2009

2013. uz stalan rast realizacije te svakodnevnu logističku prisutnost na području Sjeverne i Srednje Dalmacije i Like, svoju distributivnu mrežu širimo i na krajnji jug Dalmacije a realizacija distributivnog centra Posedarje doseže brojku od 7.000 tona plasmana na godišnjoj bazi.

2014. daljnji rast plasmana i širenje distribucijske mreže stvorilo je potrebu za zamjenom starih, odnosno nabavkom novih teretnih vozila za transport UNP-a čime je kvaliteta transporta dignuta na višu razinu.